Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plaatjes uit de kringwinkel – Jan De Smet & Bert Blommen

23 februari 2019 @ 20:00 - 22:00

21,50€

In het voorjaar van 2019 kan je komen kijken naar de Theatershow ‘Plaatjes uit de Kringwinkel’.

Kringwinkels zijn hip. Een enthousiast publiek van jong en oud gaat er op zoek naar vintage hebbedingetjes en hoopt een slag te slaan door een waardevol item voor een prikje op de kop te kunnen tikken. Maar er zijn ook muzikale schatten te ontdekken in de kringwinkel. In al die platenbakken vol accordeonmuziek, Vlaamse levensliedjes, musette en vergeten popmuziek zitten namelijk ronduit prachtige verhalen verborgen.

In “Plaatjes uit de kringwinkel” duiken Jan De Smet (muzikaal omnivoor en vinylcollectioneur) en mezelf in de rijkgevulde platenkasten van de Vlaamse kringwinkels. We pikken er de meest markante exemplaren uit, gaan op zoek naar het ware verhaal achter de muziek en vertellen vol passie over deze vinylschijven.

In een show vol grote én kleine verhalen nemen wij je mee naar de wereld van talloze vergeten artiesten. Hilarische anekdotes, frappante platenhoezen en verhalen van succes, tragiek, vreugde en verdriet zorgen voor een geweldige avond vol nostalgie en cult. Een nooit geziene inkijk in het leven van de artiesten die decennia geleden de platenkoffers van Vlaanderen kleurden én vaak vele verborgen kantjes hadden.

Al deze straffe verhalen worden bovendien muzikaal aan elkaar gelijmd door een ijzersterke band. We krijgen grootheden Chris Peeters, Stoy Stoffelen en Dirk Van der Linden naast ons op het podium om van dit muzikale eerbetoon een onvergetelijke avond te maken.

Gegevens

Datum:
23 februari 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
21,50€
Evenement Categorie:
Site:
https://www.zwaneberg.be/e1021/jan-de-smet-bert-blommen-

Locatie

CC zwanenberg
Cultuurplein 1
Heist-op-den-Berg, 2220 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Bert Blommen - DJ, muzikant, TV- en Theatermaker